asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Saturday, February 28, 2009

xM....





baru habis xM...huuu memang best lah exam...dapat kuarkan isi otak ana yang dah nak meletup nih...(payah lah tuh...)
hehehe sabarlah, takda apa yang susah bila mindset kita perkara tuh senang...skang ana cuti selama 11 hari...lama tak update blog, bizi punya pasal...huhu
nanti dah beli wifi baru active sket kot???skang ni bolehlah curi line kawan kejap, tapi al-haya' minal imann...hehehe ana malu jugak nak pinjam sokmo...tadi dah tanya abang kat sabah, dia kata ok aja...asalkan tak jadi beban...insya ALLAH....ana dapat handle...lagipun ana ni tak lah aktif sangat internet, just for blogger dan web...and info for ana punya input serebrum...huhuuu

Saturday, February 14, 2009

WeeeeeE....




tak sangka satu hari nanti ana bakal mencucuk, memotong dan menjahit manusia...mereka ibarat spesimen yang bakal ana kerjakan dengan tangan yang tak berapa nak besar nih....huhuhuhu sabarlah...itulah ujiannya, dan ana memang suka bab2 macam ni...ada gak yang kata geli n tak sanggup, so y did u choose to be here??? lala no komen...doakan ana yek...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...