asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Tuesday, March 23, 2010

eye irrigation..

in the name of ALLAH...

surgical nursing...MANS 2112...23march2010, 8.30am peperiksaan formatif,
maksud eye irrigation adalah membersihkan ruang mata dengan airan secara berterusan samada menggunakan larutan ataupun ubatan..

0410am..
ana dah buat satu 'eye irrigation' yg buatkan hidung pun alami kongestan..subhanallah walhamdulillah walaailaahaillallah...Bayan Maulana Syamim masa jord di Sri Petaling, yg sorang sahabat seagama kongsi d ym, ana dengar teliti (walaupun ngah study nursing tuk exam pagi ni..huhu) dan...this irrigated eye nak lebih! oleh kerana saiz bayan tuh besar sangat, a problem has occured while downloading it. adei...gantung beb...

tapi, walaupun sesingkat beberapa minit bayan berlansung di tympanic membrane ana ni..terkesan di hati dan menusuk di kalbu (chewah...) hidung pun dah kongestan dengar bayan tuh, eye pun ter-irrigate, and thats a real bayan! semoga hidayat dan taufiq Allah tersebar ke seluruh alam, AMIEN...

in this case, i want it very the much..haha nak dengar sampai habis...insyaALLAH...pada insan2 yg tau bayan tuh dan ada...tulunlah upload kat mana2 and kasi ana link bah..ya? hehe..

jazakallahu khairan kathira!

2 comments:

namaku ina said...

subhanallah!

sahabiah,
sekolah nursing juga?? sama dengan na kalau iya :D

hehe..
eye irrigation.. kongestan.. jadi teringat masa2 di universiti :D

asy_syakirin said...

huhu..

ana pembantu perubatan...medical assistant gitu ya..huhu insyaALLAH bakalan jadi..

hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...