asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Thursday, July 1, 2010

_rindu-posting-spec..


in the name of ALLAH..

haa...baru tiga hari tinggalkan rumah...dah mula rindu sesangat dengan adik2...aduhai...first nite pun dah ngalir...huhuhu sebak...


amacamlah plak kalau dah berbulan2 nanti?hmm...sabarlah aya,insyaALLAH satu hari takkan berpisah udah...:)

rindu nak mengaji dengan adiks, rindu nak makan dengan adik2 (walaupun selingan masa makan tuh adalah ayat2 power dari otak ana kuar..huhu..akak yg kejam), rindu nak masak dengan depa, rindu nak suruh depa buat air panas...haa....rindu sangat T_T,sebulan rasa macam seminggu je kat rumah tuh..ish ish ish..ya Allah,kuatkan hati ana ya Allah..ana mesti kuat! huhu~

dah masuk kolej..dunia2..niatkan kerana Allah,insyaALLAH ;) posting kena kat Hospital Sultan Abdul Halim,Sungai Petani,Kedah...dan akan praktikal di wad psikiatri (penyakit mental)...doakan ana,insyaAllah...


and this spec..hehe..no comment.ana macam tak suka sangat nak pakai..sebab,ana memang tak pandai nak pakai.ntahlah,macam ada bendasing je kat muka nih.kalau purdah tadi,ok jugak..hehe (istighfarlah..macam tak bersyukur!) astaghfirullah..orang lain Allah bagi buta tapi masih taat dan diam..ana nih,astaghfirullah...nikmat berlambak,dosa pun turut melimpah...astaghfirullah...lemahnya iman :(

and to face all of these in one short time,its hard...but Allah takkan bebankan hambaNya melainkan dengan kemampuan hambaNya itu..insyaALLAH..

wassalam~

4 comments:

Anonymous said...

sabar..

asy_syakirin said...

insyaALLAH..jazakallahu khair

keichi said...

cantek specmu Nur...
pesen len uda skg kan bingkainya..
sy pn rabun gak..tp buat mcm rabun ayam ja la..hehee..

asy_syakirin said...

keichi;

jazakallah...iya bingkai skang begayak2 sket..huhu rabun ayam tuh kan rabun malam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...