asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Wednesday, July 23, 2008


al-irfaan...sumber pedoman dari labuan...
rindu ngan suasana surau kat KML,kat cni masjid je besar tpi tak di imarahkan sgt..mungkin atas faktor lokasinya yang agak jauh tapi kalau insan benar2 beriman itu bukan alasan yang kukuh....aku jarang ke surau nur E-man di cni...ntah mungkin belum biasa lagi kot?? huhuhuhu insya Allah aku try jadi insan yang ikhlas...hehe

4 comments:

Ibnu Mutalib said...

rasanya kita penah berkenalan...

asy_syakirin said...

ibnu mutalib:

ya kah?
hmm...rasanya saya tidak pernah kenal dengan insan bernama izmer sukri samdin (sorry if i spell ur name wrong?)..huhu

Ibnu Mutalib said...

mana laaa pulak dapat nama penuh nih?

asy_syakirin said...

ibnu mutalib:

wallahu'alam..huhu

i am silent reader ryt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...