asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Saturday, October 30, 2010

_like..

in the name of Allah..

assalamualaikum wbt..

alhamdulillah wa syukurillah.. :)

huhu,ALHAMDULILLAH...segala puji bagi Allah SWT...blog saya dah bagus,hehe...ntah apa yang bagus sangat pun saya ndak dapat describe..hihi

ok2..cantik tak view baru blog saya?walaupun saya ni berjiwa simple dan slamba,tiada dalam hati saya kebunga-bungaan,namun saya pilih background bunga...kerana saya rasa saya perlu suka bunga,huhuhu...dan saya suka -like-



rumet saya bagitau pasal video the arrivals..apa istimewa sangat video tuh?membongkar misteri?hehe...ntahlah.saya tiada minat pun mau tengok..so,saya ndak tengoklah.abis crita.kan?hihihi..bukan berniat untuk mempertikai,tapi tidak suka ikut campur hal2 sedemikian,kerana yakinlah HANYA ALLAH YANG BERKUASA,MAKHLUK NEHI HOTA HE..chewah..mari belajar bahasa urdu..!heee XD

dan hari ini,saya bersendirian lagi dalam taklim..bila ya dapat berdua?hohohoh bila kejiwangan melanda hati yang kusut..ngaa <----jangan muntah,saya sudah masuk 21 tahun yer...hehehe~

bahh...sudah2,saya perlukan rehat..terima kasih Allah sebab ciptakan waktu malam untuk kami berehat dan mencari redhoMu..alhamdulillah!

wassalam..:)

1 comment:

syukri said...

salam...insyallah...semoga dapat teman tuk baca ta'lim... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...