asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Thursday, December 16, 2010

_karenah..

in the name of Allah..

assalamualaikum wbt..

alhamdulillah duduk rumah ni rileks sangat...lengang dari urusan dunia...heee :D

semua (erk,takdelah semua kot) boleh buat dengan tenang..ketenangan yang sangat indah...kikikiki (jadi kat alor star nuu tak tenang la ye?ehehe)



well,rumahku syurgaku.. :)

duduk di rumah bersama adik2 yang banyak karenahnya.i mean SANGAT banyak karenahnya.ehehe..


wajah yang agak pelik..ehehe

time mengaji Quran lain karenahnya..
time taklim lain lagik karenahnya..
time tengok tibi (lagho...) makin lain karenahnya..
time makan pun lain macam jek karenahnya..
haha,bebudak..nakal lah sket..tau lah macam mana nak di handle budak2 dua orang nih..

5 bulan lebih saya tinggalkan mereka di sini..banyak sungguh perubahan..terutamanya ketinggian (alhamdulillah elok membesar...Allah bagi kesihatan yang baik,alhamdulillah) dan darjah kenakalan..ada jugaklah bertambah2..huhu bagai nak rak jugak mencari jalan nak menghandle kenakalan mereka nih..menguji tahap kesabaran saya yang sebenar..

time memasak paling diorang suka..yelah,kehadiran saya jer yang buat dapur tu berasap..walaupun masak takdelah pro mana.takat jerang air, masak nasi, goreng telur tuh (haha) bolehlah..ehhehe..takdelah..basically,masakan simple tuh bolehlah..sampai diorang bertambah dua kali jer,tak sampai tiga kali..hurmm..

hari nih ajak diorang puasa..semangat jugak masa bangun sahur tadi..ehehe,kesian saya tengok mata terkebil2 lagi malas2 nak buka tapi dah menuju ke dapur nuu..huhu..cian dan comel.. :D

ntah nak masak apa utk iftar karang..insyaAllah,nanti Allah bagi ilham ler tuh..

so moral of the story..ek?ini story ke?hihi..saja nak menaip,boring2..(adeh istighfarlah wahai gadis...)

k,till then..

wassalam

2 comments:

aliaazuan said...

Salam.

Oooo, krkuzari...ingatkan nk citer apa td. hehehe.

asy_syakirin said...

wassalam..

hehehe...buat ms skang mengumpul idea kak,insyaAllah adalah nnt ilmu yg ingin dikongsikan,insyaAllah..

lagipun skang leptop sy ada mslh sikit.tunggu balik kedah baru nak repair..ni guna leptop kwn,huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...