asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Wednesday, June 9, 2010

_reunion..

in the name of ALLAH..

hehe.
rasanya mau tiap tahun kami buat reunion kelas kami nih. tahun lalu masa ana sem 2 pun ada...tahun nih masa sem3 plak ada..satgi buat tiap2 sem plak.ahakz~

best jugak dapat kumpul2 nih tau. walaupun hanya 9 orang jak yang datang daripada 40++ manusia dalam kelas amanah ana dulu. tapi nda apa. yg penting kami yang datang nih dapat jugak eratkan lagi silaturrahim...insyaALLAH ^^,

kalau pompuan yang ada dah bertahun tak jumpa,tiba2 jumpa jadi apa? haha. bingit lah...bandar tuh macam depa yang punya. macam tu lah semalam. tapi kontrol2 jugaklah. ana jadi silencer (padahal mulut pun bising gak jumpa bestpren..hihi)

dan hari ini adalah 1st time ana makan mee hailam. haha. percaya atau tidak, ana pun taktau nak habaq lagu mana. hehe. bolehlah tahan. macam biasa jek pun rasanya. ndak kalah jugak nasi kosong, ikan masin dan gulai pucuk ubi mak. hee...lama dah tak makan menu kegemaran tuh. huhu ~

antara yang hadir..
ana, Diana Shaffernah Binti Samsudin, Rosita Binti Arsyad, Al Sheena Binti Abdul Nasip, Norazyan Binti Edward @ Abd. Rahman, Norhaini Binti Baba, Nur Athirah Binti Jadjury, Nabellah Binti Mustapa, dan Siti Aisyah Binti Mohammad Aris..hehe nama tuh kan satu doa? hihi. semoga ALLAH memanjangkan silaturrahim kita hingga ke syurga...amien~

bah, baliklah. anak dara ndak bagus lewat2 pulang rumah!



ok done, itu aja mau cerita. ntah pape jek! hehe i'll be missing you all my dearest. huhu.
masa ana dan rosita berangkat pulang, terserempak dengan rakan sekelas yang lama, Katijah...atau singkatan namanya KT. huhu. terkejut beruk dia tengok ana.

- aik, ko bah nih! adui...bukan dulu ko rock2 ka? bukan dulu ko lain ka? adui, alimnya kau sekarang! alim betul sudah! (ini bahasa sandakan)

(statement takbleh blah..haha..KT i miss you dude, ko lah antara geng karas aku yang duduk paling belakang dalam kelas dulu)

and thats the end of the reunion...ana dan Rosita ditegur sombong oleh sorang mamat yg memang takblehblah! bikin panas orang sabah cakap. huhu. semoga ALLAH bagi dia hidayah, amien...

wassalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...