asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Wednesday, May 18, 2011

_no title, boleh..?

in the name of Allah..

assalamualaikum wbt..

haa...haa...haa...

cuti :)

saya bahagia.tapi bosan.sebab sudah biasa dengan kesibukan, eh sibuk ke?haa..nak buat apa nih?memberontak di bilik sebelah (which is my bilik also, just separated by dinding and linked by an everyday-opened-door) dan membuat bising semasa orang masih membuta..ohh..indahnya hobi baru.yeah!

apa cer? exam habis sudah..sem5 pun habis sudah..o yeah..red name tag, here i come.eh?

senyum2 dapat tido dengan best..(aik tak bangun malam ke?naaa...kedapatan!) <--- sila jangan ditiru aksi ini ya tuan-tuan dan puan-puan..buang yang keruh ambil yang jernih..~


*sambil menyanyi lalala*

cuti semester ini saya menjadi penunggu asrama..tidak dapat ku bertemu dengan adik-adik dan merotan mereka kalau tidak mau bersolat lima waktu di surau berdekatan rumah.haaaa....rindunya aksi itu! huhu (saya kakak yang jahat, sila maklum ya tuan-tuan dan puan-puan -_-")

hari nampaknya semakin lambat berlalu..entah kenapa..bagaikan ditusuk sembilu(yuckks..baya, cukup!)...okay people...ini sindrom bosan...


(ndaklah sampai macam ni plak..masih ada benda lain yang tidak membosankan..yeah!)

inshaAllah..dua sahabat saya bakal bernikah semasa cuti ni..barakallahu lakuma! :D (cuba buang perkataan 'dua sahabat' di depan, MAGIC!!! hehe) saya tumpang gembira tapi ndak dapat jugak datang memeriahkan majlisnya..aisehmen...derita di jiwa doh~ T_T

***

final exam berlalu macam xnak lalu..sungguh susah soklan2 yang dibagi..xngam profesion,tapi ada hikmahnya inshaAllah..ntah mau cakap apa..ada yang susah, ada jugak yang senang tahap tertidur semasa menjawab exam..wahaha! ok, itu sudah over~

cuti2 malaysia bakal berlangsung selepas induksi inshaAllah..sebab masa tuh duit mashuk,hihihi..elaun oh elaun..engkau datang dari Allah, maka engkau juga bakal kembali padaNya..dan menjadi saksi setiap sen penggunaanmu..maka inshaAllah, daku bakal memanfaatkanmu sebaiknya..sila jawab baik-baik depan Allah ya, inshaAllah! heee :D


.TERIMA KASIH TUHAN.

sebenarnya niat malas nak mengupdate blog..tapi rasanya sudah lama ndak update plak kan..ehehehe..buat2 bizi jak..hihihi (ketawa mulia dan ayu sambil menutup mulut A.K.A plastik)

mari memanfaatkan masa dengan sebaiknya..inshaAllah..bergumbira dengan rumet2 selagi bisa.yeah,bukan berbisa tapi bisa..k.e.k.e.k.e.k.e.. (ketawa seperti linda si rumetku, menyebut satu-satu huruf dengan laju ---> haha)

ok lah...mau p dating sat dengan rumet2 sekalian alam..hehe inshaAllah!

peace no war... :)


wassalam


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...