asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Thursday, March 10, 2011

_babai..

in the name of Allah..

assalamualaikum wbt..

babai bilikku
babai katilku
babai rumetku
huhuhu

daku bakal meninggalkan bilik ini.buat kali pertama dalam semester ini.huhu sedih2.babai makanan yang murah-murah (free pun ada)..aiseh..tacing-tacing plak,apa kes nih..


saja jek :P

sebenarnya saya bakal praktikal jauh sikit daripada rumet-rumet sekalian,selepas CUTI midsem ini...dan sebenarnya (bukan lagu yuna,yaii!) saya sangat malas mau PACKING..haaaa...

tapi kena biasakan diri lah kan?manalah tau satu hari nanti bila ada rezeki sudah menikah dapat suami yang rajin khuruj,bukankah si isteri (iaitu saya) yang perlu PACKING barang-barangnya dan melambai di muka pintu dengan wajah gumbira??? <---- AMIN :P


just wave and smile bebeh~

haiseh..panjang bebeno ayat kamu tuh baya,cube pendekkan sket..ce cite ce cite! ooppszz!

Emergency Department Hospital Yan..walaupun sekadar hospital district (kecil,bukan besar) namun dugaannya sangat mencabar..mendengar kalkuzari dari rumet2 yang dah posting sana..mak aihh...kena banyak besabo lah ye baya...uhuhuhu~

babai aloQ staQ..daku bakal pergi sejauh beberapa kilometer darimu..ekeke inshaAllah,bulan depan daku balik membawa seribu semangat baru..waccha! eh? silap parking ayat..hehe

destinasi seterusnya pun di Yan jugak,tapi dekat Labour Room...sapa2 nak beranak mai lah pi Hospital Yan,saya sedia menyambut baby anda :)



mesti best tengok baby fresh2 sambil senyum ke arah diriku yang turut comel ini (potong ayat bermula dari perkataan 'yang',hehe)..bahagia bahagia lalalala...jangan jelez hee~

saya pasti sangat rindu dengan rumet2 dan katil..haa jangan lupakan daku ya

:(

ha...belum mula ulang kaji lagik untuk posting nih...arghhhhh!!! (sapa suh malas bebeno?) yakinlah bahawasanya engko hanya punya ilmu sejengkal cuma...pinjaman semata2.. T_T..baik.. <----- monolog..

oklah...mau p buat kerja sebagai seorang wanita.eceh,wanita lah sangat.. :P

tingkatkan amal untuk perbaiki iman...selamat beramal!

wassalam

8 comments:

mhafiz_ydin said...

Yan ??

Hui~ Air terjun titi hayun ma..

Best..

asy_syakirin said...

mhafiz_ydin:

yup...inshaAllah...kalau ada MASA LAPANG (penegasan di situ) saya p naa....~

مسافر_اسلام said...

Assalammualaikom wtb.

Ini mesti nak dapat baby lagi ini kan...Lihat gambar2 baby comel shj.

asy_syakirin said...

MI:

waalaikumussalam wbt.

hehehe...maksud nak dapat baby tuh amacam ek?sebab saya belum nikah amacam nak mendapat baby...keh3...

saya baru nak posting p sambut baby dekat labour room...hihihi~

n0vemBer zuLu said...

..cam ne nak hilangkan tgk darah byk2 mengalir?? hahaha..

oh tidak, diri ini tidak sesuai dgn keja baya, so gudlak!! =)

penchacaiz said...

moge Allah kurniakn anda suami yg siap smbut takaza agama.

amin

asy_syakirin said...

kak inaz:

ho yeah...jazakillah...

hmm...kena tgk darah tiap hari lah kot?i mean fresh blood for real~

hehehe.. :P

asy_syakirin said...

penchacaiz:

jazakallah for the du'a...inshaALLAH...

AMIN...

(erk..malu plak..uhuk2..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...