asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Sunday, February 28, 2010

_jumpa sesuatu..

in the name of ALLAH...

hari ini ana jalan dengan dua lagi rumet ana, eeja n juvi...kami p pasar yang kecik belakang Kolej Universiti Insaniah, kat shahab...

nak dimulakan cerita, first kitorang di ambik oleh puan Ila (macham putri plakkkkk...hehe) kul8 pagi dah bertolak dan bertarek..hekhek kami pun berangkatlah ke destinasi...---->ceh, macam karangan dak form5 lak..

ana jumpa sesuatu yang besh....JUBAH!!! hehe...dah lame cari sebenarnya...hari tuh kat sandakan ada gak jumpa, but then rumet ana c juvi kata GELAP sangat (coz its all black!!)...okay...but ana nak gak, tapi masa tuh nak jimat fulus, ade benda lain nak tanggung...haha...macam mak orang jek...kehkeh

kitorang semua beli jubah, dah rancang sebenarnya...ana pun beli lah jubah yang diorang suke,yang penting black in colour...ana pun suka ngan jubah nih, but better if all black actually..hehe jahat betoi!!!

then, beli sayoq, beli ikan (eeja nak sangat beli, gian...gian nak jadi suri rumah, kehkehkeh------>ana jadi nakal jap ^^,) kami singgah jap mam sesuatu yang bleh menghilangkan dahaga, hee....and these were the 'things'...hehe


juvi punya...before it melts..hehe cantik di rupa jak...huahua~ creamy




eeja punya...ABC...dia bagi habes sendiri...salute!


ana punya, laicikang...ntah pelik betol namanya..huhu~


apa yang ana jumpa sebenarnya adalah sesuatu yang comel...its a WHITE JUBAH..hekhek...macam nak p kawen plakk rasanya. dan dengan muka tak malu, ana ambek HP then click! haha...dapatlah gambar neh...


its a cute jubah to wear in my wedding...LATER....ntahle sapa yang malang sangat dapat budak neh...huahua_

apa yang penting, ukhuwwah antare ana dan rumet2 terchenta neh dapat dikukuhkan...insyaAllah....

jeng jeng jeng...ni lah jubah yang menjadi milik sementara ana kat dunia nih....kat akhirat dapat yang camane ek...??? wallahu'alam...

4 comments:

syukri said...

:) assalamualaikum... cantik jubah..mana bli? apapun,doakan utk jhor 31mei-4jun nanti...doakan ramai jemaah keluar...

asy_syakirin said...

waalaikumussalam...
beli kat pasar Kolej universiti insaniah kedah...
insyaAllah..semoga Allah memudahkan..

namaku ina said...

assalamu'alaykum warohmatullahi wabarokaatuh

aah.. cantiknya jubah itu ^__^

salam kenal sahabiah :)

boleh izin promosi?

insya Allah kami menjual gamis akhwat dan jilbab purdah :)

kunjungi toko kami ya di http://toko-fadhilah.blogspot.com

insya Allah

jazakillah khairan katsira :)

asy_syakirin said...

namaku ina;

waalaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh...

insyaALLAH ina, nanti ana kunjungi bolgnya ya...ana pengen benar sih mau beli purdah..insyaALLAH ya...

salam perkenalan dan salam ukhuwwah...

jazakillahu jaza'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...