asma ul husna :)

ALLAH KUASA MAKHLUK TIADA KUASA

Wednesday, April 13, 2011

_sayangilah dan cintailah..

in the name of Allah..

assalamualaikum wbt..

alhamdulillah.penat.huhu

sekarang saya praktikal di Labor Room dan wad bersalin Melor 1, Hospital Yan, Kedah..best jugak..bahagia tengok ibu2 mengandung..huhu terbayang muka mak dulu, mesti comel... :)

alhamdulillah, saya sudah tengok 3 kes kelahiran normal...dan alhamdulillah saya sudah pandai pegang baby yang baru lahir...dulu saya takut bebeno mau pegang baby yang baru lahir tauk..huhu sebab mereka agak RAPUH...huhuhuhuhu :)


dan saya SANGAT SUKA BABY!!! OH MY GOD, I LOVE BABIES!!! hehehe..baby, come to mama..haha (erk?)


-keajaiban anugerah dari NYA-

gembira saya tengok dia menangis :)

ndak sabar mo conduct one case, at least one..susah tau mo dapat kes normal la ni..huhu semoga Allah beri saya peluang inshaAllah, AMIN...

masa labor, tengok si ibu meneran pun saya rasa seksa sangat..Allah..saya cuma dapat minta dia zikir banyak2 supaya dipermudah..mashaAllah, susah beno nak beranak rupenye..tapi ada jugak yang sanggup buang anak!!! isk3~

ndak terbayang dan ndak tahulah bagaimana susahnya seorang ibu untuk melahirkan seorang anak..mashaAllah..subhanallah..rindu dengan ibu..huhu semoga berjumpa inshaAllah~

saya tidak mau cakap banyak sangat..booring plak nanti kan?hehe

point utama saya, sayangilah dan cintailah ibu ya..mereka bersusah payah melahirkan kita ke dunia..pengorbanannya sungguh besar dan sukar untuk cari ganti..kasih sayangnya tidak berbelah bagi..T_T


I LOVE YOU MAK :)


wassalam..

10 comments:

Ibnu Mutalib said...

buatlah praktikal kt HUSM lak,hehe

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam,jemput bagi pendapat di blog saya berkaitan artikel terbaru...mungkin kakak ada info yang berlainan dgn info yang saya tulis...

~PENCHENTA~ said...

Seronoknyaaa!

Saya pun nak masuk labor room jugak. :))

Tapi nampaknya saya boleh masuk waktu nak bersalin jelah. T__T

asy_syakirin said...

ibnu mutalib:

..erk..
jauh sangat kelantan nak p..masa sem 1 dah pi HUSM tuh..hihi..pi buat lawatan..tahun 2009 dulu,hohoho~

asy_syakirin said...

anak pendang sekeluarga:

inshaAllah...jazakallah sudi bertandang ke blog kakak :)

asy_syakirin said...

penchenta:

hehe...jom masuk labor room sekali?? hehehe...saya posting sini kejap jek..2 minggu..then masuk plak bilik operation..hohoho

nnt klu awak masuk labor room, saya pun nak jugaklah :P

Ibnu Mutalib said...

owh,masa tu saya 1st yr

~PENCHENTA~ said...

Jom masuk sesama! Seronok juga ada supporter kat tepi. :)

asy_syakirin said...

ibnu mutalib:

oh..alhamdulillah..teruskan perjuangan di kelantan yek..

asy_syakirin said...

penchenta:

o yeah...saya akan jadi penyokong terhebat..heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...